Hadisler de 3. Dünya Savaşı Ve İstanbul'un İkinci Fethi, hz.mehdi, melhamei kübra, istanbul, ahirzaman, 3.dünya savaşı
İstanbul'un İkinci Fethi


HADİSLERDE 3. DÜNYA SAVAŞI VE İSTANBUL'UN İKİNCİ FETHİ
"Kudüs'ün imar edilmesi, Medine'nin harap olması demektir. Medine'nin harap olması, büyük savaşın (Melhame-i kübranın) çıkması demektir. Büyük savaşın çıkması Kostantiniyye'nin fethi demektir."
Hadis-i şerif, Ebu Davud

Kudüs'ün Yahudilerin eline geçmesi ve yaklaşık iki bin yıl sonra Kudüs'te bir Yahudi siyasi otoritesi (sembolik de olsa bir Yahudi devleti) olması, Medinenin harap olması yani İslam aleminin madden ve manen içler acısı bir halde olması demektir. İslam alemi harap olmadan zaten Yahudiler bu devleti kuramazlar.

Ümmeti bu durumdan(maddeten ve manen içinde bulunulan perişan halden, dini ve dünyevi ilimler sahasındaki genel cehaletten, ahlaki yozlaşmadan, düşülen isyan, günah hatta şirk ve küfür bataklığından) kurtarmak isteyen hizmet ehlinin ve başlarındaki hz. Mehdi'nin gayreti ile de Yahudiler ve Müslümanlar arasında, merkezi Amik Ovası-Şam civarı olan bir 3. dünya savaşı yaşanacağı anlamına gelir ki dünya tarihinin en tarihi kırılma noktasını oluşturacak bu savaş 2012 yılından beri fiilen başlamış durumda.
Sadece dünya kamuoyuna "Suriye krizi" ya da "Ukrayna krizi" ya da "Dolar - Euro - Yen - Ruble krizi" v.s. bahanelerle anlatıp gerçekten içinde bulunulan hal gizleniyor. Suriye'de ABD ordusunun, CIA'nın özel birlikleri Suriye devleti ordusu ile 2012'den beri sıcak çatışmalara girdiği oluyor. 
Suriye'de İsrail ordusunun resmi üniformalı askerleri ile savaşıldığı oluyor. İsrail ordusu muhalifler ve mücahidler denilen teröristler çok sıkışınca Suriye topraklarına girip savaşarak bunları kurtarmaya çalışıyor. Buna karşılık Rusların, Çin'in, İran'ın da Suriye ve bütün ortadoğuda gerektiği her an kuvvet kullandığı görülüyor.
Taraflar birbirlerinin nükleer denizaltılarını bile vuruyor. Uçaklarını vuruyor. En eğitimli askerlerini milis kıyafetleri ile sorunlu bölgelerde savaştırıyor.
Ukrayna'da ayrılıkçı ve Rus yanlısı gruplara ABD'nin özel kuvvetlerine bağlı askerlerin kendi üniformaları ile müdahale ettiği anlar amatör kamera ile kayıt da edildi.
Dünyanın her tarafı böyle. Dünya fokur fokur kaynıyor ve 3. dünya savaşı çoktan çıktı, yaşanıyor. Son aşamalarına, tam bir ateşin bütün dünyayı saracağı ana ramak kalmış durumda.
Bu büyük melhamenin-savaşın bitmesinden birkaç yıl sonrasında da melhameyi kazanan Müslümanların (ki başka hadislerde müslümanların kazanacağı haber veriliyor.) bir kolu, İstanbul'u manen/silahsız ve ikinci kere feth etmesi demektir. Bunun ardından da o mübarek ordu bütün dünya şehirlerini tek tek düşürecek, "dünya genelinde hakim tek bir Yahudi krallığı" kurmak isteyen ve bu maksatla iki asra yakındır bütün dünyayı birbirine katan Yahudileri-siyonistleri ezip geçtiği gibi, dünya genelinde tek bir İslam devleti kuracak. Ya da merkezi İstanbul olan İslam devletler birliği kuracak. Nihayetinde dünyanın çok çok az bir kısmı hariç her yer İslam devletine dönüşüp hz. Mehdi tarafından İstanbul'dan idare edilecek. İşte İsa aleyhisselam da tam bu sırada müslümanların başına geçecek.