nükleer silahlar, UFO, uzayda hayat var mı, bilim kurgu, casusluk, Mehmet Fahri Sertkaya, uzay, space explorer tv, rusya, 3.dünya savaşı, BOP,


Rusya'da üç casus, nükleer silahlarla ilgili sırları, Mars'lı Müslümanlara sızdırdıkları gerekçesi ile, tutuklandı. 

Geçtiğimiz Pazartesi günü Rus medyasına yansıyan sızıntı bilgilere göre, Rus istihbarat birimlerine bağlı ekipler, uzun süreye yaydıkları bir operasyonun ardından üç casusu tutukladılar.

Gerekçe ise çok dikkat çekici ve de sarsıcı. Üç casusun uzunca bir süredir, Rusya'nın nükleer silahlarının konumlarına ve mahiyetine dair elde ettikleri gizli ve stratejik öneme sahip verileri Mars'lı Müslümanlara sızdırdıkları anlaşıldı. 

Rus hükümeti, batılı ülkeler ile ciddi sürtüşmelerin yaşandığı ve adeta bir dünya savaşı halinin bulunduğu şu günlerde, kritik öneme sahip nükleer silahlarını, her nereye naklederse, o bölgede kısa süre dolaşan UFO'ların varlığına ve sonrasında ise bu nükleer silahların anlayamadıkları bir teknikle etkisiz/kullanılamaz hale getirildiğine şahit oldular. 

Geçmişte de, bu kadar sık olmayan aralıklarla benzeri olayların yaşandığını ve bu olaylar hakkındaki dosyaların bir sonuca bağlanarak kapatılamadığını, son üç senedir ise bu olayların çok sık yaşandığını ifade eden ve ismini vermek istemeyen üst düzey bir askeri yetkili, "Önceleri bunun arkasından Amerika, İngiltere ya da Fransa çıkacak diye bekliyorduk. Bizim de bilmediğimiz bir gizli teknolojiye sahip olduklarını, Rusya'nın nükleer silah üstünlüğünü bertaraf edebilirlerse, Suriye, İran, Türkiye ve ardından bütün Ortadoğuyu Haçlı seferleri ile işgal edip, sömürme ve Büyük İsrail Devleti ideallerine ulaşma planlarının bir parçası olduğunu düşündük. Rusya yıllardır batılıların bu planlarına mani olmuş bir ülke olarak onların hedefinde diye yorumladık. UFO zan edilen araçların da onların çok gizli teknolojisi olduğunu düşünüyorduk. Meydana çıkan gerçek karşısında hepimiz şoktayız.Önceleri bu gibi şeylerin sadece bilim kurgu filmlerinde görülebileceğini inanırdık. Ama işte bütün inançlarımız sarsıldı. Anladık ki Rusya olarak gizli ve stratejik hangi işe kalkışırsak Amerika'dan önce Marslılar tarafından takip ediliyoruz. Bununla beraber, onlarca yıldır içimize sızmış Marslıların neden nükleer silahlarımızı tesirsiz hale getirmekten başka hiçbir şey yapmadıklarını yorumlayamıyoruz. Görünen o ki Hollywood'un çizdiği ve dünyaya empoze ettiği uzaylı profilleri gerçeği yansıtmıyor. En azından Marslıların bu çizilen profile uymadıklarını rahatça söyleyebilirim. Yakalanan casusların ifadelerine ve karşı karşıya kaldığımız olaylar zincirine bakarsak, Marslılar müslümanlar ve sadece teknolojik üstünlüğe değil, ahlaki üstünlüğü de sahipler ve onlar bizden daha medeni insanlar..." şeklinde konuştu. 

Tutuklanan üç casusun üçünün de Rusya devleti içinde çok üst düzeyde diplomatlar oldukları, herhangi bir şişik banka hesabına, aile hayatları ve yakınlarında herhangi bir abartılı mal varlığına ya da olumsuzluk oluşturabilecek herhangi bir suça raslanılmadığı ve casusların isimlerinin kamuoyuna açıklanmayacağı bildirildi.

Öte yandan, yaşanan bu olay, geçtiğimiz yıllarda basına yansıyan, ABD'li ve ingiltere'li yüzlerce emekli subayın bir araya gelerek düzenledikleri bir basın toplantısını hatırlattı. Bu toplantıda söz alan çok sayıda saygın emekli subay "Dünyanın pek çok ülkesindeki nükleer silahları UFO'lar devre dışı bırakıyor. Bu nükleer silahlar kullanılamaz hale geliyor. Amerikan ve İngiliz hükümetleri bu gerçekleri dünya kamuoyundan gizliyorlar." şeklinde açıklamalarda bulunmuşlardı. 


Bilim Kurgu | Uzay ve dünya dışı yaşama dair her şey şurada: www.SpaceExplorer.TV