AKP, İslâm, İç siyaset, salim dağ, süleymanlı,
7 Haziran 2015 seçimlerinde, yaptığı binlerce seçim hilesine rağmen yüzde kırk oy alan AKP'nin, tek başına iktidar olamayacağı meydana çıkınca, yapılan AKP şakşakçlığını, Salim Dağ'ın profilinde görüyorsunuz. 



Büyükleri "hizmet et" diye imkan verip yolunu açmışlar. O ise "zillet etmekte" ısrar ediyor.
Ne kadar vatan haini varsa, bağlı bulunduğu kendi merkezine de muhalif bir tutum sergileyerek savunuyor. Bir bakın profiline... Kaç yıldır takip ediyorum, bir hizmet yapacak diye bekliyorum. Gördüğüm AKP şakşakçılığından başka bir şey değil.

Üstelik profiline paylaşım yaptığı ve takip ettiği sayfalara da bir bakın! Hemen hemen tamamı iktidar yalakası, yalancı, müfteri, dini imanı belirsiz, şahsiyetsiz, kitapsız, münafık tipler. Akademi üzerinden kaç kere atıştığım sayfalar.

Mesela bu ekran görüntüsünde gördüğünüz paylaşımı yapan "yalan yazan tarih utansın" isimli sayfa ve site bile, binlerce, evet abartısız binlerce Akademi yayınının izinsiz ve kaynaksız alıp kendi başarısı gibi paylaşmış, bundan başka da bir başarı sergileyememiş münafıkların sayfası... Diğer sayfaları ile birlikte bu millete, devlete ve dine verdikleri korkunç zarar meydanda. Peki bu Salim Dağ nasıl bir kardeşimiz ve mensubumuzdur ki Akademi'yi her gün görüp durduğu ve okuduğu halde ve yayınları asıl kaynağı Akademi olduğu halde, Akademi'den değil de illa bu münafıklardan paylaşır bu yayınları? Bu samimiyet midir? Bu ihlas mıdır? Bu hizmet adamlığı mıdır? Bu vicdan ve insaf mıdır?

Bir de Akademi'den hırsızlıkla çaldıkları hariç bunca yıldır tarih ve siyaset ve ilim sahasında tek bir başarısı olmayan bu site üzerinden paylaştığı ve yine Akp destekçiliğinde kullandğı paylaşıma bir bakalım da Salim Dağ'ın ne kadar ilim ehli ve ne kadar tarihçi olduğunu da görelim;

1- Midhat paşa, Sultan Abdülhamid Han'ın en büyük düşmanlarından, mason ve ingiliz casusu bir haindi. Osmanlı/Türk bayrağında Hilalin yanına haç koymuş, İslam ordusu olması ve sadece Müslümanlardan oluşması İslam'ın emri olan Osmanlı ordusuna hristiyanları da asker diye almış bir pisliğin tekiydi.

2- Midhat paşa, idam cezasına çarptırıldığı halde, devlet başkanının af yetkisi ile sultan Hamid tarafından idam cezası sürgüne ve hapis cezasına çevrilmişti. Ve zindanda iken öldürülmüştü. Bu Sultan Hamid'in sayısız taktiklerinden biriydi. Doğrudan, hak ettiği üzere ipe göndermesi İngiltere başta olmak üzere batılı devletlere bir rest gibi olacak ve gereksiz gerginlikler olacaktı. Bu şekilde sessizce imha edildi.

3- Bu anlattıklarımdan da anlaşılıyor ki Midhat paşa Abdülhamid Han'dan çok önce öldü, paylaşımda iddia edildiği gibi şeyler yaşanmadı ve bu paylaşım tipik bir İslamcı ve AKP şakşakcısı uydurması... Temel tarih bilgisine sahip biri bile böyle bir uydurmaya inanmaz. Her şeyi gibi tarihçiliği de şekilden/görünüşten ibaret olanlar müstesna...

Ve bizim yolumuzda bunlara müsaade edilmeyecek. Mühletleri doldukça yolumuzdan kovulanların devam edeceğini görmeye devam edeceksiniz. Tıpkı Abdülhamid hanın yaptığı gibi tam yerinde, zamanında ve yüksek bir siyaset ile tekme konulacak yine bunlara...