Bir kenara çekilip ezilmeyin!

Dar'ül harp fıkhını öğrenin. Dar'ül harp fıkhına göre ticaretle meşgul olun. İslam devletinde yapılamayacak ama dar'ül harp fıkhında müsaade edilmiş hileleri uygulayın! Alkol satan tesislere bile ortak olun, domuz eti satan firmalara ortak olun. Devlet bankalarına paranızı yatırıp faizi ile alın! Devletin tahvillerini alın! Ezilen taraf değil ezip geçen taraf olun.
Bunu da bir an önce küfrü yıkmak ve zulmü durdurmak için yapın. Kendinizi kandırmayın! Dar'ül harpte yapmak yasak olan şeyleri de caiz görüp haddi aşmayın. Gayrete gelin, hizmet aşkı ile yaşayın ve deccal küfrünü yıkan müstesna insanlar arasında yer alın!

Dar'ül harp bir ülkede, borsaya girip, içki, domuz eti, sigara satan firmaların hisselerini satın almak suretiyle onlara ortak olmak caizdir. Onların ürünlerini dağıtan bir büyük dağıtıcı/tedarikçi/toptancı olarak ticaret yapabilir.
Dar'ül harp bir ülkede, şeriat ile idare edilmeyen bir ülkede, bir müslüman içkili lokanta açabilir. Tatil bölgelerinde lüks ve içkili bir restoran işletebilir. Hızla büyük paralar kazanabilir ve güçlenip İslam'a hizmet eder.
Bir senede onlarca kurs, medrese açar bu parayla ve niyeti düzgün ise, sınırları korumuş ise bu yardımları kabul görür. Cihad olur. Medyada hizmet etmek isteyen kabiliyetli müslümanlara maddi destek de olur. Siyonistler organ kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılığı ile elde ettikleri kara paralar ile Türkiye'de onlarca yıldır sözde islami, özde tuzak dolu kitaplar dağttıkları gibi, bu müslüman da on milyonlarca gerçekten islami kitabı ücretsiz dağıtabilir. Korkunç sevap kazanır. Ama kendini kandırıp dünyevi niyetle bunu yaparsa, bir de içkiyi kendi içmeye başlarsa, nefsinin eline düşerse, büyük aldanır, paralar hizmete de gitmez, savrulur gider, korkunç bir azabın içinde bulur kendini. Helak olur
Bu nedenle, düz yolda yürümeyi bilmeyen, vasıfsız, donanımsız, iradesi zayıf müslümanların işi değildir bu gibi hizmetler.


 Mehmet Fahri Sertkaya

www.AkademiDergisi.com
www.SpaceExplorer.TV
www.SaglikliYasam.TV


Sosyal Medya

www.Google.com/+MehmetFahriSertkaya
www.Google.com/+SpaceExplorerTV1
www.Google.com/+AkademiDergisi
www.Google.com/+TeknoAkademiTV
www.Google.com/+SaglikliYasamTV